Skip to content
video poster image

Säljpartnern som skapar tillväxt 

Vi kallar oss säljare

Men det är inte det enda vi gör. I snart 50 år har vi skapat intäkter och utvecklat affärer åt företag och organisationer som vill växa. Vi har alltid förnyat oss och älskar att hittat nya sätt för att lösa gamla problem, Shiv Roy i Succession är dock på en helt annan nivå. Vi trivs bäst i nära samarbeten som utvecklas över tid, hör av dig så berättar vi mer!

informa-saljare

Den korta versionen

IMG_2121-1

Säljpartner med passion för SalesTech

Med skräddarsydda lösningar anpassade efter dina behov hjälper vi dig öka försäljningen. Vår passion för SalesTech innebär att vi alltid strävar efter att våra kunder får de mest effektiva lösningarna. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig!

IMG_5297sv-1-1

Medieaffärer i fem decennier

Informa grundades som ett säljbolag för tidskrifter redan på 70-talet. Medieaffären är fortfarande grunden för vår verksamhet och vårt arbete omfattar både digitala och tryckta produkter, samt sociala medier. Vårt syfte är också att verka för fri journalistik, och vi är stolta över att samarbeta med några av Sveriges mest lönsamma B2B-titlar för att stödja deras oberoende rapportering.

IMG_4985sv-1

Vi hjälper dig med mötesbokning 

Nyckeln till en effektiv mötesbokning inom dagens B2B-försäljning är att använda system och automationer för att hålla hög frekvens, men aldrig kompromissa med kvaliteten. Vilket kräver en hel del erfarenhet och fingertoppskänsla.

Mer om oss och vilka vi är

Gustav Stålsten Informa Teal organizations

 

En självstyrande organisation

Gustav Ståhlsten är partner på Informa sedan snart 20 år och en av drivkrafterna till att göra Informa till en självstyrande organisation.

– Vi ville skapa en organisation och företagskultur där allas vår inneboende kreativitet och engagemang sätts fri. Tack vare det är vi idag en snabbrörlig organisation, vi anpassar och förändrar oss hela tiden, allt för att växa med nya utmaningar på bästa sätt, säger han.

– Allt detta gör oss unika som företag och bygger både på varje medarbetares vilja till självledarskap och en hög grad av tillit oss emellan, säger Gustav Ståhlsten.

 

Sugen på frukost? 

Vi älskar att lyssna på problem, och gillar frukostar väldigt mycket. Klicka hem en gratis frukost här nedan, vi finns i både Stockholm och Göteborg

Boka in mig!

informa-frukostbokning-yoghurt