Skip to content
IMG_5402

 

Besöksadress Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm

Telefon: +46-8-34 03 05
E-post: info@informa.se

Besöksadress Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Telefon: +46-8-34 03 05
E-post: info@informa.se

 

Kontakta oss

David Andreasson

David Andréasson

David är uppvuxen i Krägga, där han växte upp med Bellman - en stor vit pyreneerhund. När han var yngre hoppade han fallskärm och bungyjump, men sen var det färdighoppat och nu umgås han hellre med familj och vänner, och går på fotboll (DIF såklart). Att vara pappa är det han är mest stolt över i sitt liv. David som person är lugn, men samtidigt driven och målinriktad.

Partner
Tel: +46-70-633 08 12
david@informa.se

Ludvig Jacobsson

Ludvig Jacobsson 

Har seglat en jolle till Sveriges mest isolerade bebodda ö, och är son till flygande Jacobs upphovsperson. Han värderar sina vänner högt, där även kollegorna på Informa räknas in. Ludvig är ordvitsarnas okrönte konung och trots att hans kollegor ofta tar sig för pannan när dessa levereras skrattar de egentligen inombords.

Partner
Tel: +46-70-555 13 34

ludvig@informa.se

Gustav Stålsten

Gustav Stålsten

Gustav har korsat Atlanten, övernattat i tempelruiner och renoverat villor i Bromma. Han tycker det är underskattat att starta dagarna lite tidigare. Han rekommenderar 10 minuters Youtube-yoga, att skriva minst tre saker du är tacksam för och max tre mål med dagen. Det bästa han vet är att stå i trapets på en spetsig slör i hård bris. (Vi vet inte heller vad det betyder.)

Partner
Tel: +46-70-835 77 66
gustav@informa.se

Pelle Asplund

Pelle Asplund

Pelle gillar cyklar, sina barn och att lyssna på smarta människor med en historia att berätta. På Informa hjälper han kunder att formulera och förpacka den historien. På fritiden är han mest på landet eller i cykelsadeln. Han hävdar envist att "att bära saker" är hans dolda talang.  

Ansvarig Informa Brand Studio
Tel: +46-70-759 13 613
pelle.asplund@informa.se

Olivia Dagerbratt

Olivia Dagerbratt

Olivia är väldigt envis när hon väl bestämt sig för något. Annars är hon en glad och  lugn person som har väldigt nära till sina känslor. Hon är uppvuxen i södra Storstockholm och har “samma intressen som en sexåring”, enligt henne själv. Hon kan inte leva utan kaffe & choklad, och älskar att resa och uppleva nya ställen.

Sales Development Representative
Tel: +46-70-677 62 04

olivia.dagerbratt@informa.se

IMG_4777

Tobias Wendeler

Tobias är en gladlynt man som är medlem i Facebook-gruppen “Ägg med skägg”. Han bor i ett av Värmdös största hus, har fem barn, två katter och en fru. Han är sångare på fritiden och har tävlat i Melodifestivalen 2006 som en del av Electric Banana Band.

Säljledning
tobias.wendeler@informa.se

ek_bild_hemsidan-1

Eva-Kajsa Lagerqvist

Eva-Kajsa beskriver sig själv som envis, kreativ, lugn och ganska positiv. Hon ställde ut sina första teckningar på galleri tillsammans med en massa vuxna när hon var fem år. Intresset har hängt i sedan dess. Eva-Kajsa är från Piteå och favoritmat är sushi och renskav (dock ej i kombination)

Customer Success Manager
Tel: +46-8-470 47 81
eva-kajsa@informa.se

Madeleine Larsson

Madeleine Larsson

Ingen kan motstå Maddes charm, därför går hon bra ihop med de flesta. Själv beskriver hon sig som “en frusen person men med varmt hjärta”. Hon har bott och jobbat i London och målar tavlor (helst abstrakt konst) som hon ställer ut ibland. Madde är glad och älskar även att göra andra människor glada. Hon är pedant, envis och har öga för detaljer. Vänlighet är underskattat, tycker hon.


Sales Development Representative
Tel: +46-8-34 03 08
madeleine.larsson@informa.se

Sara Lundblad

Sara Lundblad

Sara är expert på platsannonser. Största fritidsintresset är träning, framförallt innebandy, dans och löpning. Hon kallar sig själv “Såspolisen” och anser att alla människor ska ha sås på maten. Sara är med i Guinness Rekordbok för deltagande i den längsta handbollsmatchen någonsin. 

Customer Success Manager
Tel: +46-8-34 03 04
sara@informa.se

MicrosoftTeams-image

Stefan Lundstedt

Stefan “Steffo” Lundstedt är troligen Sveriges största Toto-fan. Han är också en hejare på att laga mat, sarkasm och  författande, bland annat till boken "Den offentliga sanningen", som innehåller råd och tillrättavisningar för alla som vill leva ett fullgott liv. 

Senior Key Account Manager
Tel: +46-70-397 72 38
stefan@informa.se

IMG_5039-1

Karin Macke

Karin är energiknippet som kan få den buttraste att bli på bra humör. Hon surfar gärna men avstod vid ett tillfälle när hon bodde i Costa Rica, då en krokodil hade simmat vilse och var i vattnet nära stranden. Karin tycker att fler personer borde unna sig bättre viner och inte ha så höga krav på sig själva. 

Key Account Manager
Tel: +46-70-963 87 24
karin.macke@informa.se

Ulrika Stålne

Ulrika Stålne

Ulrika bor i en kohage när hon är på landet, och mitt i Stockholm när hon är i stan. Hon är en glad, viljestark och nyfiken hundmänniska som är uppvuxen i Växjö och helst äter sushi eller räksallad. Hon borde yoga mer, men får i alla fall till styrketräning och löpning. I övrigt tycker hon att "Fler människor borde gå utanför sin comfort zone!” .

Teamleader Jobb & Karriär
Tel: +46-72-194 51 28
ulrika.stalne@informa.se