Skip to content
IMG_5402

 

Besöksadress Stockholm
Gävlegatan 16

C/o Convendum
Box 6019
102 31 Stockholm

Telefon: +46-8-34 03 05
E-post: info@informa.se

 

Kontakta oss

David Andreasson

David Andréasson

David är uppvuxen i Krägga, där han växte upp med Bellman - en stor vit pyreneerhund. När han var yngre hoppade han fallskärm och bungyjump, men sen var det färdighoppat och nu umgås han hellre med familj och vänner, och går på fotboll (DIF såklart). Att vara pappa är det han är mest stolt över i sitt liv. David som person är lugn, men samtidigt driven och målinriktad.

Partner
Tel: +46-70 633 08 12
david@informa.se

Ludvig Jacobsson

Ludvig Jacobsson 

Har seglat en jolle till Sveriges mest isolerade bebodda ö, och är son till flygande Jacobs upphovsperson. Han värderar sina vänner högt, där även kollegorna på Informa räknas in. Ludvig är ordvitsarnas okrönte konung och trots att hans kollegor ofta tar sig för pannan när dessa levereras skrattar de egentligen inombords.

Partner
Tel: +46-70 555 13 34

ludvig@informa.se

Gustav Stålsten

Gustav Stålsten

Gustav har korsat Atlanten, övernattat i tempelruiner och renoverat villor i Bromma. Han tycker det är underskattat att starta dagarna lite tidigare. Han rekommenderar 10 minuters Youtube-yoga, att skriva minst tre saker du är tacksam för och max tre mål med dagen. Det bästa han vet är att stå i trapets på en spetsig slör i hård bris (vi vet inte heller vad det betyder).

Partner
Tel: +46-70 835 77 66
gustav@informa.se

MicrosoftTeams-image

Stefan Lundstedt

Stefan “Steffo” Lundstedt är troligen Sveriges största Toto-fan. Han är också en hejare på att laga mat, sarkasm och  författande, bland annat till boken "Den offentliga sanningen", som innehåller råd och tillrättavisningar för alla som vill leva ett fullgott liv. 

Senior Key Account Manager
Tel: +46-70 397 72 38
stefan@informa.se

 

Sara

Sara Lundblad (tjänstledig)

Sara är expert på platsannonser. Största fritidsintresset är träning, framförallt innebandy, dans och löpning. Hon kallar sig själv “Såspolisen” och anser att alla människor ska ha sås på maten. Sara är med i Guinness Rekordbok för deltagande i den längsta handbollsmatchen någonsin. 

Customer Success Manager
Tel: +46-8 34 03 04
sara@informa.se

IMG_4777

Tobias Wendeler

Tobias är en gladlynt man som är medlem i Facebook-gruppen “Ägg med skägg”. Han bor i ett av Värmdös största hus, har fem barn, två katter och en fru. Han är sångare på fritiden och har tävlat i Melodifestivalen 2006 som en del av Electric Banana Band.

Säljledning
tobias.wendeler@informa.se

IMG_4473_mindre

Eva-Kajsa Lagerqvist

Eva-Kajsa är kreativ, envis, lugn och allmänt ganska positiv. Hon ställde ut sina första teckningar på galleri tillsammans med en massa vuxna när hon var fem år. Intresset hängde i och hon utbildade sig senare till illustratör. Eva-Kajsa är från Piteå, bor i Huddinge och spenderade i ungdomen nästan tio år i London. Favoritmaten är sushi och röding.

Project Management, Marketing
Tel: +46-8 470 47 81
eva-kajsa@informa.se

Madeleine Larsson

Madeleine Larsson

Ingen kan motstå Maddes charm, därför går hon bra ihop med de flesta. Själv beskriver hon sig som “en frusen person men med varmt hjärta”. Hon har bott och jobbat i London och målar tavlor (helst abstrakt konst) som hon ställer ut ibland. Madde är glad och älskar även att göra andra människor glada. Hon är pedant, envis och har öga för detaljer. Vänlighet är underskattat, tycker hon.


Sales Development Representative
Tel: +46-8 34 03 08
madeleine.larsson@informa.se